Encensos

ENCENSOS
Al Japó cremar encens és un art i una via cap al plaer dels sentits.
Hi ha unes quantes escoles que conserven viva l'antiga cerimònia de l'encens, (Koh-Do) en la qual l'aroma de l'encens servix de base per a la contemplació, el recolliment i la inspiració.
 L'energia que jau després de les flors, espècies i fustes oloroses és un regal aromàtic de la naturalesa. Les fragàncies alegren el cor i donen goig i plaer als nostres sentits, però a més darrere de cada aroma hi ha un univers màgic. Bohemia t'oferix una àmplia gamma perquè pugues triar l'idoni per a cada moment.

-HANA-NO-HANA: (Flor entre les flors). Tres aromes en cada caixa: violeta, lliri de les valls i rosa. Inclou un encenser de porcellana. Apreciat des de fa més de 100 anys.
-ZEN: Fusta d'agàl·loc (àloe) lleugerament especiada. Profund, genera recolliment, serenitat i consciència. Especialment indicat per a la meditació i la concentració.
-CANELLA: Una de les més antigues espècies coneguda, procedix de la corfa d'un arbre de Sri Lanka. Aroma rica i càlida que genera una atmosfera vibrant i revitalitzant. Proporciona clarividència per a l'endevinació, bona sort, saviesa i riquesa.
-SÀNDAL: És un arbre sagrat. El perfum que desprén la seua fusta aromàtica té la virtut de relaxar el cos i asserenar la ment. Induïx espiritualitat i recolliment Qualsevol ocasió és bona per a utilitzar-lo: per a meditació, per a consagrar i per a protegir. També ajuda al desenvolupament interior i a allunyar pensaments obsessius.
-PI: És ideal per a la purificació perquè la seua fragància proporciona una sensació de frescor i neteja. Energitzant, estimula la nostra activitat física. S'utilitza en rituals de sanació.
-ALMESC (MUSC): Antigament esta essència s'obtenia de la segregació d'una glàndula del cérvol mesquer. Actualment es respecta la seua vida i s'obté d'unes quantes plantes. És una aroma càlida que dóna ràbia i confiança als tímids. Obri al gaudi dels plaers sensuals. Eficaç per a allunyar l'ansietat i la melancolia. La seua principal qualitat màgica és trencar maleficis i encisos.
-PÀTXULI: A primera hora del matí dóna energia per a afrontar el dia. En caure la vesprada es convertix en un reputat afrodisíac perquè aguditza els sentits. Incrementa la creativitat. S'utilitza en rituals per a atraure a la parella.
-GESMIL: La seua aroma combat la depressió, dóna optimisme, animositat i bon humor. Elimina l'angoixa i diluïx l'ansietat pel futur. Reforça la confiança en un mateix. Desperta la sensualitat. És un estimulant que ens plena d'energia quan estem fatigats. En el pla esotèric, atrau la bona sort..
-ROSA: La rosa és la reina del perfum. La seua aroma produïx sensació de pau i amistat. Calma les tensions. Purifica els nostres pensaments i els transforma en amor. Cremar-la assegura una reunió càlida i cordial entre els participants. Amb ella s'eviten les discussions familiars. Ideal per a rituals d'amor.

-CEDRE: Aroma que evoca la claredat i neteja de la naturalesa on creix. Els indis americans la cremaven per a dissipar els mals sons i curar estats d'ansietat. La seua vibració ens ajuda a aprofundir en el contacte amb l'espiritualitat, incrementa l'autocontrol i la vitalitat. Bona per a la concentració.
-ÀLOE: L'àloe o agàl·loc és un arbre originari de les selves asiàtiques la fusta del qual es descompon, però la seua resina perdura i és buscada i desenterrada al cap d'anys com un preat tresor aromàtic. Cobejat en l'antic Egipte pel seu extraordinari poder i espiritualitat, el seu ús es va perdre en l'edat Mitjana. A la Xina i al Japó s'utilitza amb fins medicinals i màgics. Els samurais impregnaven les armadures amb el seu fum per a protegir-se en les batalles i projectar una aura de valor. No s'ha de confondre amb l'àloe-vera.
-AMBRE: Aroma càlida i envoltant. Adequat per a cremar a la vesprada, quan el sol comença a declinar. Antiestrés, sedant per als nervis, genera bon humor i reduïx l'ansietat.
-VAINILLA: És una orquídia enfiladora nadiua de Mèxic. La seua càlida aroma és afrodisíaca. Revitalitza el cos i estimula els processos mentals. Especialment indicada abans de fer un esforç extra.
-TE VERD: Al te verd se li han atribuït propietats antioxidants. Com a aroma, la seua fragància delicada i subtil crea un ambient fresc i desenfadat. Adequat per al treball intel·lectual.
-LAVANDA: Sobretot si es crema en alçar-se, ens transporta a un camp de lavanda mentres una brisa suau es porta nostres problemes i ens deixa un somriure en el semblant. Comencem el dia relaxats, amb serenitat renovada i l'esperit en pau.


www.espaciobohemia.com
info@espaciobohemia.com